Opslagdiensten

Professionele opslagmogelijkheden

Zowel particulier als zakelijk biedt Nout Verhuizingen professionele opslagmogelijkheden. Wij bieden full service op maat want wij begrijpen dat uw inboedel of archieven waardevol zijn. Bovendien heeft Nout hoogwaardige opslag in eigen beheer, uiteraard voorzien van inbraak- en brandbeveiliging. Tevens zijn de opslaglocaties geconditioneerd en bent u gegarandeerd gevrijwaard van vocht, stof of ongedierte. Ook een passende oplossing voor uw opslag? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. 

Met de juiste zorg

Bij ons kunt u rekenen op de juiste zorg. Uw inboedel of goederen zijn bij Nout Verhuizingen in de beste handen. Bovendien kunnen wij de materialen ophalen en afleveren op elke gewenste locatie. Wel zo praktisch als u gaat verbouwen, verhuizen of meer ruimte nodig heeft. Ook voor de zakelijke omgeving doen wij er alles aan om het voor u gemakkelijk te maken. Wij beschikken over afgesloten opslagdepots met een constante temperatuur en luchtvochtigheid, onder andere ideaal om kunst op te slaan.

Korte en lange opslag

Het opslagtarief wordt bepaalt door de duur van de opslag en de ruimte die daarvoor nodig is. Op basis van een overzichtelijk en gespecificeerd prijsvoorstel heeft u zelf de kosten volledig in de hand. Zo is korte en lange termijn opslag mogelijk. Heeft u een project waar tijdelijk goederen op locatie opgeslagen moeten worden? Dan komen de mobiele opslagcontainers van Nout goed van pas. Zoekt u ruimte voor archief? Nout Verhuizingen heeft een heuse archiefloods met ruim 9 kilometer aan archiefopslag.

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.