Archiefopslag

Veilig en beschermd

Op zoek naar een veilige en betrouwbare plek voor uw archieven? De opslagfaciliteiten van Nout Verhuizingen zijn optimaal beveiligd met enkel geautoriseerde toegang met speciale sleutel en alarmcode. En uiteraard is onze archiefopslag optimaal beschermd tegen vocht, licht, ongedierte en brandgevaar. De opslag van uw archief? Laat onze verhuisadviseur u vrijblijvend voorlichten voor advies op maat en de beste prijs per strekkende meter.

Toegankelijk ter inzage

De archieven worden bewaard, beheerd en blijven toegankelijk ter inzage en voor opvragingen door geautoriseerde personen. Onze archiefloods is ingericht voor zowel de bewaarneming van statische archieven met een lage opvraagfrequentie als voor dynamische archieven met een hoge opvraagfrequentie.

Per doos of op pallets

Wij hebben de mogelijk uw archieven per doos in de stelling of op een pallet op te slaan. Vanuit onze ervaring is het handig statisch archief per pallet op te slaan en dynamisch archief per archiefdoos. Uw archief is bovendien altijd opvraagbaar. Nout Verhuizingen staat garant voor de bezorging van de fysieke dossiers binnen de gestelde bezorgtermijn. U kunt uw opvraging ook op aanvraag digitaal ontvangen via Scanning on Demand.

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.