Mobiele opslagcontainers

Bezorg de ruimte

Heeft u behoefte aan tijdelijke ruimte in verband met een verbouwing? Of gaat de vloer van een klaslokaal vervangen worden? Nout Verhuizingen heeft mobiele opslagcontainers die wij op locatie kunnen plaatsen. Wij verzorgen het transport en u hoeft het zelf alleen maar in te laden. Uiteraard kunnen onze verhuizers de container ook zorgvuldig voor u inpakken. De keuze is geheel aan u. Wij bezorgen de ruimte letterlijk bij u thuis. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Vervoer en opslag

Tijdens de verhuizing, verbouwing of tijdelijke overbruggingsperiode wordt het verhuisgoed ingeladen in een 20 ft. container. Het is mogelijk de container op eigen terrein te laten staan, maar wij kunnen het ook voor u vervoeren naar onze goed beveiligde en geconditioneerde opslagruimte.  Bij ons zijn uw eigendommen beschermd tegen onder andere brand, inbraak en vochtschade. Heeft u de spullen weer nodig, dan bezorgen wij de mobiele container op afroep weer op locatie.

Unieke oplossing

Op zoek naar een tussentijds onderkomen voor uw verhuisgoederen? De unieke, mobiele verhuiscontainers van Nout Verhuizingen bieden u de oplossing. Het unieke aan de tijdelijke opslag in 20 ft. containers? Uw spullen worden één keer ingeladen en bij terugkeer één keer uitgeladen, waardoor de kosten beperkt blijven. Een mobiele opslagcontainer vereist immers minder handling.

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.