Particuliere verhuisdiensten

Professionele verhuisservice

Van compleet verhuizen tot het vakkundig vervoeren van uw piano of antieke kast: Nout Verhuizingen verhuist u met de zorg die u mag verwachten. Ook voor u bieden wij een passende oplossing tegen de beste prijs. Maak kennis met onze professionele aanpak in het uitvoeren van alle soorten verhuizingen en opslagmogelijkheden.

Toegewijde verhuizers

Verhuizen met Nout is veilig en vertrouwd. Wilt u een zorgeloze verhuizing? Nout Verhuizingen staat voor kwaliteit en biedt u een uitgebreide verhuisgarantie. Onze gediplomeerde verhuizers zijn toegewijde vakmensen die verder gaan waar anderen stoppen. U kunt uw verhuizing met een gerust hart aan ons overlaten: wij verhuizen op de manier die u het prettigst vindt.

Ruime ervaring

Na de Tweede Wereldoorlog is Nout Verhuizingen ontstaan uit een bodedienst. Wij weten daardoor als geen ander hoe wij moeten omgaan met de (verhuis)goederen van een ander. Verhuizen is ons vakgebied en betrouwbaarheid is daarbij ons specialisme. Laat onze verhuisadviseur een vrijblijvend prijsvoorstel maken, die geheel is afgestemd op uw wensen.

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.