Compleet verhuizen

Volledig ontzorgd verhuizen

Wilt u liefst geen omkijken hebben naar de verhuizing? De keuze is geheel aan u. Van het zelf inpakken van de verhuisdozen tot het volledig ontzorgd verhuizen. Want natuurlijk kunt u het inpakken ook met een gerust hart aan ons overlaten.  Heeft u wensen die verder gaan? Ook dat is geen probleem. Nout Verhuizingen is het juiste adres voor een verhuizing op maat.

Het taxatiebezoek

Om uw wensen te inventariseren en een passende offerte op te stellen komen wij vrijblijvend bij u langs. De verhuisadviseur loopt samen met u een ronde door de woning. Samen met u bekijken wij de mogelijkheden, zoals het afhalen van de lampen, het demonteren van meubelen of zelfs het verwijderen van de vloerbedekking. Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Onder controle

Goed uitgerust aan de verhuisdag beginnen en na een drukke dag heerlijk slapen in uw eigen bed? Onze ervaring is dat de impact van een verhuizing groot is. Vandaar dat wij u graag informeren om voor uzelf een planning te maken hoeveel tijd en energie u wilt besteden. Met de benodigde hulp van Nout Verhuizingen kunt u er zeker van zijn dat alles onder controle is.

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.