Grote stukken verhuizen

Zware meubelstukken

Ook voor het verhuizen van enkele meubelen kunt u bij ons terecht. Wij bieden een betaalbare oplossing wanneer u specialistische hulp nodig heeft voor het verhuizen van de grote stukken. Nout Verhuizingen verzorgt onder andere pianotransporten en hoogwaardige meubeldistributie. Het vervoeren van uw kwetsbare en kostbare meubelstukken is bij ons dan ook in vertrouwde handen.

Verhuis- en verpakkingsmaterialen

Om uw meubelstukken te beschermen tijdens de verhuizing maakt Nout Verhuizingen gebruik van verschillende beschermmaterialen. Zo worden standaard verhuisdekens en meubelhoezen gebruikt. Noppenfolie wikkelen wij om de kwetsbare spullen, die zodoende door luchtkussentjes worden beschermd. Tevens hebben wij voor uw piano of vleugeltransport de kennis en middelen in huis.

Vakmanschap gegarandeerd

Vakmanschap is een vereiste om schade en letsel te voorkomen. Niet alleen maken wij gebruik van voorzieningen op maat, zoals verhuisliften, rolplateaus en beschermmateriaal, óók onze verhuizers zijn gedegen opgeleid. Heeft u professionele hulp nodig bij uw verhuizing? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

 

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.