Opslagmogelijkheden

Inboedelopslag op maat

Behoefte aan (tijdelijke) opslagmogelijkheden? Nout Verhuizingen heeft voor u de passende oplossing. Uw complete inboedel of een gedeelte staat bij ons veilig en verwarmd zolang u dat wenst. Wij bieden korte- en lange termijn opslag of het nu om uw huiskamer gaat in verband met een verbouwing, of een overbruggingsperiode omdat uw nieuwe woning nog niet beschikbaar is.

Containeropslag

Uw (gedeeltelijke) inboedel wordt opgeslagen in speciale opslagcontainers en voorzien van de benodigde beschermmaterialen. De containers worden afgesloten en voorzien van een codering. Zo hebben vocht en stof geen kans en bent u ervan verzekerd dat uw inboedel weer in perfecte staat retour ontvangt. Bovendien werkt Nout  Verhuizingen uitsluitend met eigen ervaren, bekwame en betrouwbare verhuisspecialisten.

Doe het zelf opslag

U kunt ervoor kiezen dat Nout Verhuizingen de inboedel vakkundig bij u voor de deur komt inpakken en op afroep weer plaatst op de door u gewenste locatie. Tevens bieden wij de mogelijkheid om zelf uw inboedel te brengen. Zeker als u zelf over vervoer beschikt kan dit een welkome oplossing zijn. Welke optie het beste bij u past kunt u vrijblijvend bespreken met onze verhuisadviseur.

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.