Verhuizen buiten Nederland

Internationaal verhuizen

Gaat u verhuizen naar het buitenland? Door onze ruime ervaring hebben wij de expertise om u volledig van dienst te kunnen zijn. Zowel binnen Europa als overzee is Nout Verhuizingen de beste partner voor iedere bestemming. Wij verhuizen niet alleen de inboedel van A tot Z maar kunnen onder andere de douaneformaliteiten regelen, export verpakken en inboedelopslag verzorgen.

Succesvol emigreren

Zorgeloos emigreren begint met het inschakelen van Nout Verhuizingen voor het overbrengen van uw eigendommen. Al meer dan vijftig jaar verhuizen wij particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen succesvol over de grens. Wilt u ook grenzeloos verhuizen? Neem dan gerust contact met ons op voor advies of vraag vrijblijvende een offerte  aan.

Uitgebreid netwerk

Nout Verhuizingen draagt tot in de puntjes zorg voor uw internationale verhuizing. Uw waardevolle inboedel is bij ons in de allerbeste handen. Wij beschikken uitsluitend over gecertificeerd personeel en materieel. Daarnaast is Nout Verhuizingen onderdeel van een goed samenwerkingsverband en een uitgebreid netwerk. Een unieke waarborg voor een goede logistieke lijn van uw verhuizing.   

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.