Zorgverhuizingen

Onderscheiden Zorgverhuizer

Nout Verhuizingen verzorgt als onderscheiden Zorgverhuizer optimale dienstverlening voor senioren en/of zorgbenodigden.  Van groot tot klein en van begin tot eind kunnen wij het hele proces afstemmen op de wensen. Zo zijn wij sinds jaar en dag de huisverhuizer van veel (zorg)instellingen omdat onze aanpak volledig ontzorgt. Wij verhuizen met de persoonlijke aandacht die nodig is.

Speciale opleiding

Wij verhuizen niet alleen de eigendommen, maar geven aandacht aan de situatie rond en tijdens de verhuizing. Onze verhuizers hebben een zorgopleiding gevolgd die Mondial Movers samen met het Horizon College heeft ontwikkeld.  Naast de persoonlijke aandacht komen verschillende ziektebeelden aan bod in deze opleiding en worden de verhuizers getraind in het omgaan met specifieke situaties.

Aanvullende dienstverlening

Nout Verhuizingen biedt vanuit haar kennis aanvullende dienstverlening naar behoefte aan. Naast het zorgvuldig inpakken en verpakken kunnen wij onder andere schoonmaakservice verzorgen. Ook kunnen wij de woning achterlaten zoals met de woningcorporatie is overeengekomen. Op zoek naar een (zorg)verhuizing op maat? Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. 

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.