Zakelijke verhuisdiensten

Gekwalificeerde Projectverhuizers

Nout Verhuizingen is een expert op het gebied van projectverhuizingen en mocht daarvoor het certificaat Gekwalificeerd Projectverhuizer ontvangen. Het certificaat geeft u de garantie dat u zaken doet met echte vakmensen op het gebied van bedrijfsverhuizingen. Nout heeft de professionele middelen  en materialen  om uw kantoor, bedrijf of  instelling volledig naar wens te verhuizen. 

Ervaren verhuizers

Onze gediplomeerde verhuizers hebben ruime ervaring met het verhuizen van kantoormeubilair, magazijnen en archieven. Van een enkele werkplek of cliënt tot de zorg en coördinatie van het volledige verhuisproces.  Kortom: Nout Verhuizingen  is uw ideale partner. Uw medewerkers kunnen doorwerken terwijl wij de (bedrijfs)goederen zorgvuldig en efficiënt inpakken, verhuizen, uitpakken en weer aansluiten. 

Vrijblijvende inventarisatie

Voor een vlekkeloze bedrijfsverhuizing adviseren wij op voorhand een vrijblijvend inventarisatiegesprek met onze verhuisadviseur. Samen bespreekt u de wensen en mogelijkheden. Op deze manier weet u van tevoren precies waar u aan toe bent en of onze aanpak daar goed bij past. Nout Verhuizingen neemt u graag de zorg uit handen. Of het nu gaat om een verhuisbeweging intern of naar een nieuwe locatie, bij ons is de verhuizing in goede handen. 

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.