Bedrijfsverhuizingen

Geruisloos verhuizen

Zonder wanklank verhuizen? Nout Verhuizingen verzorgt al meer dan vijftig jaar geruisloze bedrijfsverhuizingen. Terwijl uw medewerkers doorwerken verhuizen wij de inventaris in verschillende fases. Wij hebben de kennis en de ervaring het verhuistraject soepel te laten verlopen. Uw zakelijke verhuizing? Bespreek vrijblijvend met onze verhuisadviseur de juiste logistieke lijn voor de verhuisbeweging.

Voorsprong door ervaring

Onze ruime ervaring op het gebied van zakelijk verhuizen geeft u een voorsprong. Wij verhuizen op de manier die voor uw organisatie het efficiënts is. Optimale coördinatie en communicatie zijn de belangrijkste voorwaarden voor een zorgeloze uitvoering van de verhuizing. Bovendien kunnen wij u als Gekwalificeerd Projectverhuizer de kennis en kunde garanderen en stellen wij ons vanuit die rol proactief, meedenkend en adviserend op.

Ongekende service

Wij verzorgen naast het inpakken, verhuizen of opslaan van de inventaris ook aanvullende dienstverlening. Zo is het mogelijk gebruik te maken van onze handymanservice voor het vakkundig monteren van meubilair of het ophangen van de lampen en whiteboards. Ook schoonmaakdiensten en het afvoeren  van overtollig meubilair kunnen wij voor u regelen. Zonder stress verhuizen? Ervaar het gemak en de ongekende service van Nout Verhuizingen.

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.