Handymanservice

Allround inzetbare klusjesman

Nout Verhuizingen beschikt over een allround inzetbare klusjesman voor alle voorkomende klussen in uw organisatie. Zo kunt u onze handyman inzetten voor het monteren van projectmeubilair, het ophangen van de lampen en het aansluiten van apparatuur. Met allerhande gereedschap en de juiste hulpmaterialen helpt onze handyman u professioneel op weg. Onze handyman staat voor u klaar en kan direct klussen voor u verzorgen. Wilt u ook tijd besparen? Neem voor de inzetbaarheid van onze handyman vrijblijvend contact met ons op.

Vakkundig opgeleid

Met een gedegen technisch achtergrond is de handyman van Nout Verhuizingen vakkundig opgeleid. Als professioneel klusjesman is de handyman allround inzetbaar en een specialist in het uitvoeren van diverse klussen. Effectief én efficiënt: op de tijd die u uitkomt. Wij nemen u graag het werk uit handen zodat u door kunt met uw eigen werkzaamheden. Uiteraard is het ook mogelijk zonder verhuizing gebruik te maken van onze handymanservice.

Zorgvuldige precisie

Onze handyman werkt met zorgvuldige precisie en kan u helpen bij alle mogelijke reparaties van onder andere muren, vloeren en sloten. Ook bij kleine reparaties kunt u onze vakman inschakelen, zoals het vervangen van lampen of het ophangen van schilderijen. Ook het demonteren en monteren van wandkasten, schappen en boekenrekken is een vertrouwde dienst. Wij maken het u graag gemakkelijk.

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.