Industriële verhuizingen

Divers wagenpark

Door de combinatie van transport en verhuizingen bezit Nout Verhuizingen een divers wagenpark. Zo hebben wij wagen met laad- en loskranen, schuifzeiltrailers met meeneemheftruck en alle formaten verhuiswagens. Ideale  ingrediënten om uw industriële verhuizing in een handomdraai uit te voeren. Of het nu gaat om een machine of magazijn overbrengen of het verhuizen van de complete fabriek: wij staan voor u klaar.

Snel en vakkundig

Dankzij ons vakmanschap en de juiste middelen en materialen kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Nout Verhuizingen werkt snel, vakkundig en conform de vooraf gemaakte afspraken. Ook onbezorgd uw zakelijk verhuizing regelen? Neem vrijblijvend contact op met onze verhuisadviseur voor een logistiek plan op  maat. Wij dragen zorg voor een plan van aanpak met draaiboek zodat niets aan het toeval wordt overgelaten.

Bewuste veiligheidscheck

Doordat u zaken doet met een Gekwalificeerd Projectverhuizer bent u zeker van een goede afloop. Onze projectleider draagt zorg voor de risico-inventarisatie & evaluatie. Daarnaast zijn onze medewerkers goed opgeleid en beschikken zij minimaal over het VCA-diploma. Benieuwd naar onze werkwijze? Na de concrete inventarisatie van uw wensen en de situatie op de plaats van bestemming brengen wij een passend prijsvoorstel uit.

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.