Projectmanagement

Uniforme werkwijze

Een projectverhuizing vraagt maatwerk en een uniforme werkwijze. Nout Verhuizingen spreekt uit ervaring en adviseert projectmanagement bij complexe verhuisbewegingen. Na het vrijblijvende intakegesprek zullen wij een projectleider aanstellen die u optimaal door het verhuisproces dirigeert. De projectleider is het aanspreekpunt en tevens de schakel voor een vlekkeloze uitvoering. Zo weet u precies waar u aan toe bent en is een goede coördinatie te allen tijde gewaarborgd.

Proactieve aanpak

Door onze expertise mag u van ons een proactieve aanpak verwachten. Onze projectleider en voorman-verhuizer sturen de verhuisploegen naar behoeve aan en dragen zorg voor de juiste informatievoorziening. Zo houden zij u en uw medewerkers op de hoogte, geven zij verhuisinstructies en waar nodig een uitleg of presentatie over het plan van aanpak. Ook dragen zij zorg voor het maken van risico-inventarisatie & evaluatie, het draaiboek en voor het indelingsplan.

Ontzorgd verhuizen

Nout Verhuizingen kan naast de fysieke aansturing van de verhuizing ook bij de voorbereiding van grote waarde zijn. Onze projectleider kan zowel een vlekkenplan als indelingsplan voor de toekomstige huisvesting volledig voor u verzorgen. De werkplek en inrichtingsconcepten kunnen zo 1 op 1 overgebracht worden en uw medewerkers merken feitelijk niets van de verhuisbeweging. Ook volledig ontzorgd verhuizen? Bij Nout bent u aan het juiste adres.

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.