Zorgverhuizingen

Gediplomeerd Zorgverhuizer

Onze ervaring is dat een verhuizing een behoorlijke impact kan hebben. Vandaar dat het belangrijk is het verhuisproces goed te coördineren. Als gediplomeerd Zorgverhuizer geven wij de aandacht die nodig is het gehele traject in goede banen te leiden. Nout Verhuizingen zorgt ervoor dat cliënten en begeleiders optimaal ontzorgd worden, zodat iedereen volledig toegewijd zich kan richten op haar taken.

Speciaal opgeleid

Om u te helpen bij de voorbereiding komt onze verhuisadviseur vrijblijvend op locatie langs. Onze persoonlijke aanpak speelt een belangrijke rol. In samenspraak met u kunnen wij de wensen en het budget inventariseren. Tevens zijn onze verhuizers getraind en speciaal opgeleid in het omgaan met verschillende ziektebeelden. Het omgaan met de cliënten en de organisatiestructuur is ons specialisme. En met de unieke werkwijze van Nout Verhuizingen staat niets een zorgeloze verhuizing in de weg.

Vertrouwd gevoel

Nout Verhuizingen is uw ideale partner om de verhuizing vlekkeloos te laten verlopen. Het verhuizen van een cliënt of instelling is bij ons in goede handen. Wij geven de bewoners en begeleiders het vertrouwde gevoel wat u voor ogen heeft. Laat uw werk niet stilleggen en schakel onze hulp in bij het verhuistraject. Wij helpen u graag en garanderen een veilige én betrouwbare overgang van de huidige naar de nieuwe situatie.

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.